Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden telefon almak

Rüyada eski sevgiliden telefon almak

Rüyada eski sevgiliden telefon almak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden telefon almak gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, dekorasyon, tadilat, kiralama başlıklarında veya farklı alanlarda maddi açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çeşitleneceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden telefon almak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, çok sevileceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına delalet eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, geri plana düşeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments