Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kimden akıl soracağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak rızık eksikliği yaşayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments