Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, düzenleme, iş ya da iş birliklerinin daha verimli ya da hızlı ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlere dair akılcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle gezmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin kötüye gideceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gezdiğini görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, eğlenceli günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle gezmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle el ele gezmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, zarara uğrayacağına, işlerin yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak yenisinin başlayacağına, zahmete düşeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments