Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin elinde silah görmek

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, kendisini mutsuz edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin elinde silah gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, aradığı aşkı bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinde silah görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölünün elinde silah görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde silahlı asker görmek kendisi ile baş başa kalacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada babasının elinde silah görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada eli silahlı birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments