Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans gördüyseniz:

  • Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments