Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, imkanlarının artacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek getirisinden daha fazla olacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kocasının alyans taktığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hem de para kaybettireceğine alamet eder.

Rüyada kadının alyans taktığını görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, pişmanlığa rivayet etmektedir.

Rüyada altın alyans yüzük taktığını görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada alyans taktığını görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, çok başarılı olunacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin alyans taktığını görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments