Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, müjdeli bir haber alacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Bazı haberler alabilirsiniz veya elinize bilgiler geçebilir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek huzurlu günler geçirileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek tekin olmayan işlere girileceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada orta parmakta alyans görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments