Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız veya güçlendirme şansını kaçırmamanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına delalettir.

Rüyada çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek kazancın gittikçe artacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi sevmek aydınlık bir yola çıkılacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments