Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi sevmek

Rüyada eski sevgiliyi sevmek

Rüyada eski sevgiliyi sevmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, üzücü haberler alacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sevmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek gün sayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek amaçlardan sapmaya, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulur.

Rüyada çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, iç dünyasının güzelleşeceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments