Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek

Rüyada çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek

Rüyada çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek tatsız haberlerin alınacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalettir.

Rüyada çok sevdiğin eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, huzur ve şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisini görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok doğru bir yol tutulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi sevmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, bol muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments