Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işinde dar boğaza gireceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek kötü günleri arkasında bırakacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sevmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulur.

Rüyada çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, el açmayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments