Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, esenlik bulup, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, alim insanlardan sayılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevdiğin kişiyi görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak iyi zamanlar geçireceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, kıdem atlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek kısmetli kapıların açılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek kazancın günden güne daha da artacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments