Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, kazancının bol olacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet eder.

Rüyada halanın elini öpmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Rüyada yaşlı hala görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hala kocası görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hala evi görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret eder.

Rüyada ölü hala görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hala hasta görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, borçlarının çoğalacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada amca ve hala görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments