Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek sağlık sorunun kalmayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, hayal kırıklığına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, huzurun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye şarkı söylemek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin şarkı söylediğini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle şarkı söylemek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin ismini söylemek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hastalanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin başkasını sevdiğini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments