Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kişinin şansının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments