Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, işlerinin günden güne azalacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet eder.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, sıkıntı yaşanacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments