Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek makamının sürekli yükseleceğine, yardımın alınacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek güzel haberler alınacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini başka bir kızla görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, harcama gücünün artacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini başka bir kızla görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, çok büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments