Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Beklenilmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek namaz kılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, başarılarının tadına varacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, iş güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada boşanıp başka biriyle evlenmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments