Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, kötü karakterli bir kadına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini başka biriyle görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek şansın ve kısmetin açılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments