Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini başka kızla gördüyseniz:

  • Düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek onun istediği yoldan gideceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, hayırla yad etmeye rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, ölümcül hastalıklara işaret alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini başka bir kızla görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, hayattan yana keyif bulacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini başka bir kızla görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments