Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek güzel bir döneme girileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments