Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli bir öneri, teklif veya davet kulağınıza hoş gelmiyorsa ya da başka beklentileriniz varsa onay vermek zorunda değilsiniz.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, onlar için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalettir.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada başka bir erkekle evlenmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments