Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, mal mülk edineceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kötü gününü de paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini başka bir kızla görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments