Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir ayakkabı giymek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski ayakkabı giymek işlerdeki karın artacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eskimiş ayakkabı giymek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden ayakkabı almak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments