Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir ayakkabı giymek

Rüyada eski bir ayakkabı giymek

Rüyada eski bir ayakkabı giymek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bir ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir ayakkabı giymek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kazancın katlanacağına, maddi konuda zayıflayacağına inanılır.

Rüyada eski ayakkabı giymek kazancın günden güne daha da artacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eskimiş ayakkabı giymek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski siyah ayakkabı görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, işlerin çığırından çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında eski ayakkabı görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments