Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ayakkabı giymek

Rüyada eski ayakkabı giymek

Rüyada eski ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ağız tadından olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız.

Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek bahtının açık olacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek özel hayatında mutlu olacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, iyi halini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı giymek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek dini inançların güçleneceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada eskimiş ayakkabı giymek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir ayakkabı giymek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski ayakkabı atmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işarettir.

Rüyada eski spor ayakkabı görmek yakında işlerinin aksayacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments