Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden ayakkabı almak

Rüyada eski sevgiliden ayakkabı almak

Rüyada eski sevgiliden ayakkabı almak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, başarıların devamlı olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, maddi kayba uğrayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden ayakkabı almak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına işaret eder.

Rüyada eski ayakkabı toplamak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski siyah ayakkabı görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işarettir.

Rüyada eski yırtık ayakkabı görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının eskimesini görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı bulmak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işarettir.

Rüyada eski ayakkabıları atmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, borçların artacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments