Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskimiş ayakkabı giymek

Rüyada eskimiş ayakkabı giymek

Rüyada eskimiş ayakkabı giymek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, hayırlı haberler alacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskimiş ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada eskimiş ayakkabı giymek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada eski ayakkabı giymek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eski bir ayakkabı giymek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, tartışmalı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada eski ayakkabı satın almak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments