Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah eski ayakkabı giymek

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına alamet eder.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada siyah eski ayakkabı görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına delalettir.

Rüyada eski siyah ayakkabı görmek günden güne sorunlarının artacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada siyah lastik ayakkabı giymek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments