Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek

Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek

Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek aşkının da kalıcı olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Rüyada eskimiş ayakkabı giymek hayırlı günlerin geleceğine, maddi güç elde edeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir ayakkabı giymek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının eski ayakkabısını giymek sorunlarını bu sayede çözeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı giymek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ağız tadının bozulmayacağına delalettir.

Rüyada eski ayakkabı bulmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada eski ayakkabıları atmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments