Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, günahlarından tövbe etmeye, kudreti ve cesareti bulacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, evleneceğinize, malının da hiç olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı ayakkabı giymek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yanlış ayakkabı giymek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, adının her yerde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments