Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olayları toparlayan, özetleyen veya aydınlatan konuşmalar yaparak insanların sizden etkilenmesini sağlayabilir veya yararlı tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments