Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek sağlıklı ve zinde olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, donanımlı kılacağına, haram mala işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, aradaki buzların eritileceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments