Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni şeyler keşfedebilir veya yaratıcılığınızı kullanarak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sorumlulukların azalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments