Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek tövbe etmeden vefata, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, karın artacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Bazı konularda hatalı ya da eksik yerleri telafi etmek yerine yepyeni yönde veya yepyeni yollarla ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, onların başarıları ile övüneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek sağlığının da yerine geleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, birçok işin birlikte yapılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşını görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments