Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek hayırlı bir eşe, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşınla görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet eder.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek hayata daha sıkı tutunacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ceren

Rüyada arkadaşının eski sevgilisinin seni okulda kovalaması ve seni yakalayıp niye kaçıyorsun diye sorular sorup ve sana güzel sözler söyleyerek yakınlaşması ne anlama gelir