Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne baba boşandığını görmek

Rüyada anne baba boşandığını görmek

Rüyada anne baba boşandığını görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, iyilik bulacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada anne baba boşandığını gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulur.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek fakirlikten kurtulmaya, nimetin çoğalacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba boşandığını görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet eder.

Rüyada anne baba boşanmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments