Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini öpmek

Rüyada eski sevgilini öpmek

Rüyada eski sevgilini öpmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kırılan kalbin onarılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kişinin iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini öpmek gördüyseniz:

  • Eyleme geçmeden önce, ne yapmak istediğinizi kafanızda tam olarak netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, işlerin de hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye öpmek eline geçen paraları tutamayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini öpmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments