Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin tırnağını kesmek

Rüyada annesinin tırnağını kesmek

Rüyada annesinin tırnağını kesmek mevkie edineceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada annesinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi dolu ilişkiler geliştirilmeyi bekliyor.

Rüyada annesinin tırnağını kesmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada annenin tırnağını kesmek büyük paralara sahip olacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, harama göz dikmeyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, onlara galip geleceğine yorulur.

Rüyada tırnak kesmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntılarını atlatacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide tırnak kesmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments