Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün tırnağını kesmek

Rüyada ölünün tırnağını kesmek

Rüyada ölünün tırnağını kesmek ortak edineceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sevap işleyeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Profesyonel yaşamınızı ilgilendiren yeni bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada ölü tırnağı kesmek belalara denk gelmeyeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada ölünün tırnak kesmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorumlu tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, razı geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin tırnağını kesmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Rüyada el tırnağı kesmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kırık tırnak kesmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments