Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin tırnağını kesmek

Rüyada annenin tırnağını kesmek

Rüyada annenin tırnağını kesmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada annesinin tırnağını kesmek artık hayatının bir düzene gireceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, başarılarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada annenin tırnağını kesmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, kalbini kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnak kesmek kıdem atlayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek yanlışlara düşeceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, neredeyse kahrolacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments