Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet eder.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek mutluluğun aileye geri döneceğine, işlerinin başarılı olacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işaret eder.

Rüyada ayak baş tırnağının çıktığını görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, güleceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnak kesmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnağı kesmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments