Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, doğru karar veremeyeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler kendi hikayelerinin dinlenmesini istiyorlar.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tırnakları kesmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulur.

Rüyada tırnağını derin kesmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el tırnağı kesmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işarettir.

Rüyada tırnağı kesmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa tırnak kesmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, imkânlarının azalacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments