Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide tırnak kesmek

Rüyada camide tırnak kesmek

Rüyada camide tırnak kesmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, refah düzeyinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada camide tırnak kesmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin tırnağını kesmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnak kesmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments