Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeleri bizzat siz etkileyebilirsiniz.

Rüyada uzun tırnak kesmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada saç ve tırnak kesmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarını kesmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada el tırnağı kesmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi tırnağını kesmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments