Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak kesmek

Rüyada tırnak kesmek

Rüyada tırnak kesmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, çok iyi şeylere, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, bereketin geleceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Detaylı düşünün.

Rüyada tırnağı derinden kesmek ticaretin büyüyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kökünden tırnak kesmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalettir.

Rüyada başkasını tırnağını kesmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin tırnağını kesmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını kesmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, adından konuşulur olacağına delalettir.

Rüyada kızının tırnağını kesmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, onların kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin tırnağını kesmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments