Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, büyük paralar kazanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek maddi durumun düzeltileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet eder.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sayılacağına ve sevileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments