Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek sorunlarını aşacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı ne zaman gerçekleştirebileceğinize konsantre olmak yerine, farklı tecrübeler edinebileceğiniz yerlere gitmeniz veya aktivitelerle uğraşmanız vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulur.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, asla yüksünmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulur.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına rivayet eder.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mesaj geldiğini görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinden mesaj geldiğini görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments