Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Ya da sizin şikayetleriniz insanların size güvenini azaltabilir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek istediği noktalara ulaşacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onlar sayesinde moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaştığını görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin mesajını görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çözüm yolları bulamayacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments