Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek neşeli bir hayat süreceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, borçlanıp, hasta olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin mesaj attığını görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments